Diensten

Alle talen

All Translations vertaalt van en naar bijna alle talen. Aziatische, West- en Oost-Europese, Arabische en Hebreeuwse talen, de taal die u nodig heeft zit er vast bij. En voor elke taal geldt: u ontvangt van All Translations een betrouwbare vertaling.

Met onze vertaling bereikt u uw doel

Onze vertalers wonen in het land van de doeltaal. Zij leven met de taal en de cultuur. De vertalingen van All Translations sluiten daardoor aan op uw doelgroep. De vertaling spreekt aan en uw boodschap dus ook!

Revisie

Een tweede vertaler met gelijke kwalificaties als de eerste vertaler, controleert extra de vertaling met de brontekst. Zo worden eventuele fouten voorkomen.

Review

Heeft u al een tekst en wilt u er zeker van zijn dat deze juist is? Dan kijken onze professionele vertalers dit graag voor u na. U krijgt dan een tekst terug, die zeker aanslaat.

Proeflezen

Heeft u een tekst opgemaakt in pdf of ander formaat en wilt u er zeker van zijn dat deze juist is voordat deze gedrukt wordt? Ook dit doen onze vertalers graag voor u.

DTP studio “de Typesetter

All Translations heeft een eigen DTP studio: de Typesetter. Hiermee kunnen wij uw levertijden zo kort mogelijk houden. De studio verzorgt taalwissels in programma’s zoals Indesign en Illustrator. Dit doen we voor bijna alle talen, inclusief de ‘rechts-naar-links’ talen zoals Hebreeuws, Farsi en Arabisch.

Deze dienst kan u ook apart van ons afnemen.