Vertalingen en dtp Deens

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Deens. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciƫle, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor uitstekende en betaalbare vertalingen en dtp Deens!

Bekijk onze tarieven of bel 050-535 2753 voor meer informatie.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter’ kunt u bij ons ook terecht voor de Deense taalwissel van uw folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Adobe Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Deens. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Deense bestand is klaar voor de drukker!

Zijn de Deense vertalingen al klaar? U kunt ook alleen het dtpwerk van ons afnemen.
Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en zetwerk bij ons aan via mail naar info@alltranslations.nl of bel 050-535 2753.

Indesignbestanden

Als u de Deense vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, leveren we u de tekstwissel in Indesign GRATIS! Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via mail naar info@alltranslations.nl. Of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoor hoeveel u bespaart.