Vertalingen en dtp Duits

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Duits. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciële, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor een uitstekende en betaalbare vertalingen en dtp Duits!

Bekijk onze tarieven of bel 050-535 2753 voor meer informatie.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter’ kunt u bij ons ook terecht voor de Duitse taalwissel van uw folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Adobe Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Duits. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Duitse bestand is klaar voor de drukker!

Heeft u de Duitse tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.
Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan via mail naar info@alltranslations.nl of bel 050-535 2753.

Indesignbestanden

Als u de Duitse vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, leveren we u de tekstwissel in Indesign GRATIS! Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via mail naar info@alltranslations.nl. Of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoeveel u bespaart.