Vertalingen en zetwerk Nederlands

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Nederlands. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciële, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor een uitstekende en betaalbare vertaling Nederlands!

Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw vertaling bij ons aan of bel 050-535 2753.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter‘ kunt u bij ons ook terecht voor de Nederlandse taalwissel van uw boeken, folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Adobe Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Nederlands. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Nederlandse bestand is klaar voor de drukker! Heeft u de Nederlandse tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.

Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan of bel 050-535 2753.

Adobe Indesignbestanden

Heeft u een Adobe Indesignbestand te vertalen, dan ontvangt u de tekstwissel zeer voordelig. Dit kan een besparing opleveren tot wel 60%! Informeer met het formulier of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoor hoeveel u bespaart.