Vertalingen en dtp Portugees

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Portugees. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciële, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor uitstekende en betaalbare vertalingen en dtp Portugees!

Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw vertaling bij ons aan of bel 050-535 2753.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter’ kunt u bij ons ook terecht voor de Portugese taalwissel van uw boeken, catalogi, folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Adobe Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Portugees. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Portugese bestand is klaar voor de drukker!

Heeft u de Portugese tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.
Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan of bel 050-535 2753.

Adobe Indesignbestanden

Als u de Portugese vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, leveren we u de tekstwissel in Indesign GRATIS! Informeer met het formulier of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoor hoeveel u bespaart.