Vertalingen en dtp Spaans

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Spaans. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciƫle, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor uitstekende en betaalbare vertalingen en dtp Spaans!

Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw vertaling bij ons aan of bel 050-535 2753.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter’ kunt u bij ons ook terecht voor de Spaanse taalwissel van uw boeken, catalogi, folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Adobe Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Spaans. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Spaanse bestand is klaar voor de drukker!

Heeft u de Spaanse tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.
Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan of bel 050-535 2753.

Adobe Indesignbestanden

Als u de Spaanse vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, leveren we u de tekstwissel in Indesign GRATIS! Informeer met het formulier of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoor hoeveel u bespaart.