Vertalingen en zetwerk Vietnamees

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Vietnamees. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciële, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor een uitstekende en betaalbare vertalingen en zetwerk Vietnamees!

Bekijk onze tarieven of bel 050-535 2753 voor meer informatie.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter‘ kunt u bij ons ook terecht voor de Vietnamese taalwissel van uw boeken, catalogi, folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Quark Xpress, Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Vietnamees. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Vietnamese bestand is klaar voor de drukker! Heeft u de Vietnamese tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.

Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan via mail naar info@alltranslations.nl of bel 050-535 2753.

Adobe Indesignbestanden

Heeft u een Adobe Indesignbestand te vertalen, dan ontvangt u de tekstwissel zeer voordelig. Dit kan een besparing opleveren tot wel 60%! Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan via mail naar info@alltranslations.nl. Of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoor hoeveel u bespaart.