Vertalingen en dtp Zweeds

Vertalen

De professionele native vertalers van All Translations vertalen vanuit en naar het Zweeds. Onze vertalers beheersen de taal en de cultuur van de doelgroep, omdat zij daar zelf leven. Naast het wonen in het land zelf, voldoen al onze vertalers aan onze strenge criteria. Of u nu een technische, een commerciële, of een andere tekst heeft; wij zorgen voor een uitstekende en betaalbare vertalingen en dtp Zweeds!

Bekijk onze tarieven of bel 050-535 2753 voor meer informatie.

DTP en zetwerk-studio ‘de Typesetter’

In onze eigen DTP-studio ‘de Typesetter’ kunt u bij ons ook terecht voor de Zweedse taalwissel van uw boeken, catalogi, folders, handleidingen, brochures, bijsluiters, etiketten en visitekaartjes in Quark Xpress, Indesign en Illustrator. Wij vervangen de teksten door het Zweeds. Na goedkeuring van de concept PDF ontvangt u het finale document. Het Zweedse bestand is klaar voor de drukker!

Heeft u de Zweedse tekst al klaar? U kunt ook alleen het zetwerk van ons afnemen.
Vraag geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte voor uw DTP en opmaakwerk bij ons aan of bel 050-535 2753.

Adobe Indesignbestanden

Als u de vertaling van Indesignbestanden van ons afneemt, leveren we u de tekstwissel in Indesign GRATIS! Informeer met het formulier of bel 050-535 2753 voor de mogelijkheden en hoor hoeveel u bespaart.